Харків футбольний. Клуб фанатів від Кока-Кола

13 червня 2012, 12:37
Власник сторінки
0
29
Харків футбольний. Клуб фанатів від Кока-Кола

Харків футбольний. Клуб фанатів від Кока-Кола

Чемпіонат Європи по футболу 2012 стартував!
Першими містами, де зустріли уболівальників футболу, стали Харків і Львів, де ще до початку матчів для всіх бажаючих відкрилися офіційні футбольні фан-зони. Обидві на центральних площах міст.

Харківська фан-зона найбільша і може вмістити до 50 тисяч глядачів, львівська - удвічі менша, 26 тисяч. Ті, хто не потрапив до числа щасливців і не зміг придбати квитки на матчі чемпіонату на стадіон, у фан-зонах зможуть подивится ігри на великих плазмових екранах, а вдень - можна не тільки купити сувеніри й перекус, а ще й весело і цікаво провести час: познайомитися з іншими уболівальниками, подивитися концертні виступи, взяти участь у різноманітних конкурсах, виграти прикольні призи.

У шаленому клубі фанатів від Кока-Кола і діти, й дорослі з великим задоволенням навперебій перевіряли рівень свого футбольного шаленства: співали караоке, танцювали, розмальовувалися в спортивній тематиці, грали у футбол (щоправда, настільний) і, звичайно ж, забивали голи!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Евро-2012,футбол,Харьков,болельщики,фаны,фан-зона
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.