Безглузді заходи безпеки на концерті Елтона Джона або як з українців робили бидло

01 липня 2012, 13:26
Власник сторінки
0
34
Безглузді заходи безпеки на концерті Елтона Джона або як з українців робили бидло

Безглузді заходи безпеки на концерті Елтона Джона або як з українців робили бидло

Концерт, який мав би стати святом для народу, перетворився на знущання над людьми. Фонд дружини Віктора Пінчука - Олени Пінчук-Франчук-Кучми з метою власного піару на темі СНІДУ та на радість киянам і гостям нашого міста привіз безкоштовного голубого лицаря. На честь концерту було перекрито для автомобільного руху Хрещатик аж до Європейської площі і прилеглі вулиці (Інститутську, Михайлівську). Здавалося б це має забезпечити комфорт пішоходів, але у організаторів була зовсім інша мета. Безпеку Елтону забезпечували аж три тисячі міліціянтів, навіщось звезених з різних областей України.
Непрофесійність організаторів безпеки вражає.
Сторожі порядку перекрили майже всі виходи із переходу під Майданом, чим зчинили жахливу тисняву. Потрапивши в підземку біля будинку Профспілок, вийти Ви могли лише на іншому кінці довжелезного переходу, за вулицею Городецького.
Люди штовхалися, сварилися і виникали бійки, які не рознімала міліція бо в натовпі правоохоронців не було. Як говорилося вище, вони контролювали проходи і заважали населенню нормально пересуватися.
На фото 13 видно, як загін Барсу прибув щоб розігнати людей, які хотіли пройти на Фан-зону з боку Прорізної. Але життя тривало, концерт продовжувався.
Кожен пристосовувався, як міг. Хоробрі і винахідливі молодики повилазили на вантажівки, а на сіті-лайтах повмощувалися підлітки.
Цей концерт нагадував поїздку у маршрутці в годину-пік київським затором.
Нам кинули кістку, а поки ми її гризли над святковим Хрещатиком тихенько кружляв гелікоптер, шукаючи снайперів. Надійно охороняють безпеку народу.
P.S. Повний текст, читайте в моєму блозі:
http://my.korrespondent.net/user/65900115/publications
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,концерт,благотворительность,Queen,Элтон Джон,Крещатик
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.