Депутат-регіонал на місці ДТП коло свого броньованого джипа

14 серпня 2012, 17:19
Власник сторінки
тележурналіст, еколог, блогер
0
92

Депутат-регіонал на місці ДТП коло свого броньованого джипа

Прокуратура Івано-Франківської області порушила кримінальну справу відностно депутата Івано-Франківської міськради Халаменди Ігоря Анатолійовича, добре відомого усім кримінального авторитета “Бури”.
Він тривалий час жив на вимаганнях, прикриваючись статусом депутата міської ради. Для таких як він, як то кажуть, “правила неписані”. На дорогих автомобілях вони ганяють з шаленою швидкістю, незважаючи на “простих смертних”. Халаменда не став винятком.
Ввечері 9 серпня на трасі Стрий-Чернівці між селами Угринів-Підлужжя Халаменда врізався власною автівкою в інший автомобіль, пасажири якого були важко травмовані. Халаменда покинув потерпілих на дорозі. Однак цього разу кримінальному авторитету не вдалося приховати власний злочин.
Правоохоронці затримали депутата через кілька годин При обшуку правоохоронці виявили у нього вогнепальну зброю.
Нарешті злочинцю доведеться відповісти за вчинене. Можливо правоохоронців зацікавить ще й інша діяльність Ігоря “Бури”…
Травмовані – 1976, 1986, 1999, 2006, 1986 року народження. Наразі госпіталізовано 4 з них. 26-річний потерпівший – у вкрай тяжкому стані.

Одна з пасажирок автомобіля, який в Івано-Франківській області протаранив депутат від Партії регіонів Ігор Халаменда, померла в лікарні
Жінці, яка після аварії була в комі, було 26 років
Як відомо, в аварії, яка сталася 9 серпня, постраждало 5 осіб – начальник Долинського райвідділу міліції області, його дружина і 3 дітей. Вони їхали в машині, яку протаранив, порушивши правила, позашляховик депутата міськради. Скоївши ДТП, «регіонал» зник, однак пізніше був заарештований правоохоронцями. Стосовно депутата порушено кримінальну справу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: ДТП,Ивано-Франковск
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.