Готель чи намет? Авто чи велосипед? - історія однієї відпустки

21 серпня 2012, 09:59
Власник сторінки
0
13
Готель чи намет? Авто чи велосипед? - історія однієї відпустки

Готель чи намет? Авто чи велосипед? - історія однієї відпустки

Закінчується літо і з ним період відпусток та канікул. І хоча існує безліч способів добряче відпочити - я цього року віддав перевагу велопробігу по Німеччині та Данії.
Проект “Велопробіг євро партнерства 2012” був розрахований на любителів активного відпочинку. 70-100 кілометрів щодня забезпечують відсутність думок про роботу та домашні клопоти. Дорогою ми поєднували приємне з корисним завдяки знайомству з альтернативною енергетикою цих провідних євро країн та роботою організацій етнічних меншин.
Німеччина запам’яталась величезною кількістю спортивних майданчиків та вело доріжками з ознакуванням. Завдяки майданчикам ми мали де розкласти свої намети, а завдячуючи хорошій вело інфраструктурі безпечно та швидко пересувались по країні.
Данія вразила своїми немаленькими, порівняно з Німеччиною, цінами. До того ж у королівстві замість Євро ходить Крона. Країна зачаровує морем та набережною і пляжами. Таке враження, що тут кожен має човен, яхту, байдарку або інший плавзасіб.
Проект дозволив пізнати Європу “з середини”. Велосипедом побачив набагато більше, ніж можна дізнатись з авто, літаком чи автобусом. А ночівля в кемпінгах та в наметах на спортивних майданчиках дозволяє пізнати та зрозуміти людей краще, ніж проживання в готелі. За келихом пива дізнаєшся про справжнє відношення до України і можеш розповісти іноземним друзям те, про що не показують в новинах їхніх телеканалів.
Дякую громадським організаціям “Німецька молодь в Україні” та “Об’єднанню спортивної молоді” (Німеччина) за чудово організований та проведений проект.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Германия,Тернополь,велосипед,отпуск
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.