Команда СБУ перемогла в турнірі з пляжного волейболу серед силовиків та правоохоронців

29 серпня 2012, 11:54
Власник сторінки
громадська організація
0
15
Команда СБУ перемогла в турнірі з пляжного волейболу серед силовиків та правоохоронців

Команда СБУ перемогла в турнірі з пляжного волейболу серед силовиків та правоохоронців

25 серпня 2012 року на території спортивного комплексу "Olmeca Plage" відбувся Турнір з пляжного волейболу на кубок Асоціації "Альфа". Турнір зібрав понад 100 представників силових та правоохоронних органів України.

Команди Міжнародної Асоціації ветеранів підрозділів антитерору "Альфа", Центру спеціальних операцій "А" СБ України, Управління державної охорони, Державної податкової служби, Головного управління Міністерства внутрішніх справ, три команди від Служби безпеки України та дві від Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ близько 8 годин змагались за звання кращої в волейболі.

Розпочався Турнір гімном України та виступом групи підтримки – дівчат з Олімпійської танцювальної команди збірної України "RedFoxes".

10 команд розподілили на три групи, які грали одночасно на трьох кортах. В фінал вийшли Державна податкова служба, Міжнародна Асоціація ветеранів підрозділів антитерору «Альфа» та Управління СБ України в Хмельницькій області.

Головний суддя змагань, Антон Григоренко відзначив сильний рівень команд-фіналістів в атлетизмі, зіграності та взаємопорозумінні між гравцями. В результаті дуже цікавої та напруженої гри, третє місце зайняла команда Державної податкової служби, друге - Міжнародної Асоціації ветеранів підрозділів антитерору "Альфа", перше - Управління СБ України в Хмельницькій області.

Закрили Турнір Голова Київського відділення Міжнародної Асоціації ветернів підрозділів антитерору "Альфа" Анатолій Новак та Президент Асоціації пляжного волейболу України Микола Тищенко. Всі команди отримали Кубки, грамоти, медалі та набори спортивного інвентарю, які вони передадуть разом з організаторами Турніру вихованцям дитячих будинків. За третє місце команда отримала набір футбольної форми (форма та м’ячі), а також спінінги для двох дитячих будинків Київської та Кіровоградської областей, за друге - скейти та самокати для дитячого центру Луганської області, за перше місце – волейбольний інвентар для дитячого будинку Київської області.

Турнір проводився за підтримки:
ГК "Бар`єр. Безпека бізнесу"
ТМ "Карпатська джерельна"
РА "Традиція"
спортивного комплексу "Olmeca Plage"
ГК "Наша карта"
клініки "EUROLAB"
SmaCom

Інформаційний партнер:
Інформаційне агентство «Українські новини»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: СБУ,волейбол,пляжный волейбол
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.