Захист Збройних Сил України від свавілля Державного Уряду України

24 грудня 2012, 17:03
Власник сторінки
Ветеран ЗС України
0
12
Захист Збройних Сил України від свавілля Державного Уряду України

Захист Збройних Сил України від свавілля Державного Уряду України

24 грудня 2012 року з 10:00 до 12:00 відбулось шикування особового складу Збройних Сил України під Кабінетом Міністрів України щодо негайного вирішення проблем з житлом безквартирних офіцерів Збройних сил України та членів їх сімей.
«Всеукраїнська спілка безквартирних офіцерів» та ініціативної групи мешканців гуртожитку № 11 по захисту прав на адекватне житло (Київ, вул.Ломоносова 45) вимагали від Прем’єр-міністра Уряду України Азарова Миколи Яновича негайно скасувати Постанову КМУ №1165 від 26.11.12, яка вступила в дію за три банківських дні до кінця фінансового року і яка раптово зменшила ціну закупівлі житла для військовослужбовців до межі будівництва, хоча попередньою постановою уряду №999 від 03.11.12 була встановлена ринкова ціна закупівлі! Це унеможливлює заключення договорів за оголошеннями Міноборони.
Як позбавляють армію житла?!
Все дуже просто: 3.11.12 Уряд постановляє купувати житло військовим за ринковими цінами, а за 3-три дні до фінансового кінця року, коли забудовники і Міноборони вже готові були укласти договори, Уряд Азарова постановляє купувати за ціною будівництва (спорудження) ! Тобто на 1500-2000 тис. грн. за кв / м нижче ніж сподівалися продавці, які навіть повелися на обіцянки Саламатіна і приготували житло з соціальним облаштуванням (сантехніка, плити, шпалери, вся "внутрянка").
А тепер всі грошики (300 млн.грн.) повернуться недоторканими назад у Державу а не до Українського народу частиною якої є військовослужбовці Збройних Сил України.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: армия и вооружение,Минобороны
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.