Рейд по боротьбі з гральних бізнесом в Києві. Ніч з 13 на 14 березня

14 березня 2013, 08:15
Власник сторінки
Журналист
0
18
Рейд по боротьбі з гральних бізнесом в Києві. Ніч з 13 на 14 березня

Рейд по боротьбі з гральних бізнесом в Києві. Ніч з 13 на 14 березня

По вул. Дегтярівська 11 виявив ігровий заклад. Зустріли вельми агресивно. Адміністратор крім перешкоджання журналісткою діяльності, скоїв напад на мене. Бив і руками і ногами, обіцяв вирахувати і вбити мене, витративши на це хоч 10 років. Не розкаявся, буде відповідати за законом, факти є ...
Швидко прибули за викликом ППС, СОГ, ОБЕП. Хочу відзначити і подякувати цих працівників Шевченківського РУГУ за відмінно проведену роботу! Так тримати!
Далі було ще веселіше. В годину тридцять виявив знову працюючий ігровий зал по вулиці Перова 36 Це була повна несподіванка. Тільки 10-го березня я його за допомогою 3-х народних депутатів закрив, і ось він знову працює. Відпрацьовував цей заклад до 4.30 ранку. Так, треба щось вирішувати з керівництвом Дніпровського РУГУ в м. Києві!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,коррупция,игорный бизнес
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.