Черкаська влада проти медицини

20 березня 2013, 22:24
Власник сторінки
громадський діяч, журналіст
0
260
Черкаська влада проти медицини

Черкаська влада проти медицини

Черкаська влада проти медицини
Володимир МАМАЛИГА
Сьогодні був в гостях у медиків. Слава Богу, не за їхнім профілем, а задля того, щоб допомогти. Головний розпорядник коштів зі своїми нукерами знову вирішили щось пооптимізовувати.
Воно так завжди буває: як тільки виникає потреба і можливість розділити по справедливості новий Єврокредит та декілька десятків мільйонів на ЧТКЕ та «покраску» Хрещатика - зразу виникають симптоми «бєлочки» у вигляді якихось перейменувань, оптимізацій чи боротьби із стихійною торгівлею. У результаті усі залишаються задоволені: «ублюдки» мають гроші, а лікарі, вчителі чи підприємці нібито зберігають статус-кво. На певний час.
От і зараз. Черговий виток замулювання очей у вигляді парковки за ОДА та перетворення стоматполіклініки з Комунальної установи у Комунальне підприємство. Нібито, і різниця невелика, але КП можна успішно «банкрутнути», залишивши за борги «своїм» кредиторам приміщення у вигляді винагороди. А у приміщеннях можна розмістити чи то кабак, чи якийсь інший бордель. А вдячний електорат нехай або трусить гаманцем, або усміхається на кутні.
Перший напад черкаські медики відбили у 2011 році, втративши більшість керівних кадрів старої формації. Тепер, очевидно, слід чекати нової навали. Першу атаку на черкаську стоматологію ми разом з колективом сьогодні відбили і розробка нового статуту, зі слів Стадника О.М., зараз не ведеться. Але хто його знає, що вони втнуть взавтра. Тому треба триматися разом. Адже ми -ЧЕРКАЩАНИ!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: медицина,Черкассы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.