Міліція смт Гребінки Васильківського району Київської області реально кришує гральний бізнес!

27 квітня 2013, 07:55
Власник сторінки
Журналист
0
167
Міліція смт Гребінки Васильківського району Київської області реально кришує гральний бізнес!

Міліція смт Гребінки Васильківського району Київської області реально кришує гральний бізнес!

26.04.2013 на трасі Київ - Одеса в смт Гребінки по вул. Київська 148 мною був виявлений ігровий притон з 21 працюючими ігровими автоматами. Що найцікавіше, міліція межувала через дорогу невдаліке від грального закладу і чудово себе почувала споглядаючи активну роботу притону і вдень і вночі. Навіть дошкільнята знали, що дядьки та підлітки програють там великі гроші!
Для прикладу, за день до мого приїзду, один гравець - роботяга програв у притоні 19000 грн. Свою зарплату та зарплату трьох своїх товаришів! Інший гравець програв гроші від проданої машини. Всього за добу гравці програли близько 30 000 грн. Найстрашніше, що в цьому закладі масово грають діти! Програють батьківські гроші та цінні речі, що виносяться потайки з дому.
Начальник Гребінківського ТВМ Щербина Олександр Борисович фактично усунув від прийняття рішень по даному факту свою колегу, - слідчого СОГ. Щербина ухвалив рішення у зв`язку із забороною (!) орендарем притону вилучати гральні автомати, проводити якісь свої не зрозумілі бюрократичні дії - додаткові опитування, узгодження з прокуратурою та для чогось отримати рішення суду на вилучення! Якщо за законом достатньо тільки рішення слідчого слідчо - оперативної групи для невідкладного вилучення гральних автоматів з незаконно працюючого грального закладу, яке є за фактом громадським місцем у самому центрі смт Гребінки, по сусідству з поштою, автобусною зупинкою та підземним переходом!
Сподіваюся, що цей кричущий випадок корупції і бездіяльності міліції буде розслідуваний компетентними органами і буде прийнято законне рішення!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: коррупция,милиция,игорный бизнес
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.