Міліцейські перевертні з Дніпровського РУГУ в м. Києві відчайдушно протегують і всіляко оберігають ігровий заклад

07 травня 2013, 07:13
Власник сторінки
Журналист
0
30
Міліцейські перевертні з Дніпровського РУГУ в м. Києві відчайдушно протегують і всіляко оберігають ігровий заклад

Міліцейські перевертні з Дніпровського РУГУ в м. Києві відчайдушно протегують і всіляко оберігають ігровий заклад

Міліцейські перевертні з Дніпровського РУГУ в м. Києві відчайдушно протегують і всіляко оберігають ігровий заклад за адресою бульвар Перова 36, яке знаходиться безпосередньо перед ТРЦ «Квадрат»
За нашими неодноразовим заявами та з безпосередньою участю, даний гральний заклад, починаючи з 10 березня 2013 р закривався вже 4 рази!
Вчора, 6 квітня 2013р журналісти газети Антикорупційне Бюро України у п`ятий (!) черговий раз проникли в цей ігровий заклад та викликали міліцію з одночасним повідомленням черговому по МВС України. Так само, мною було зроблено ще одну заяву черговому про системну корупційну діяльність міліції Дніпровського району у м. Київі.
Міліція в свою чергу намагалася перешкоджати моїй журналісткою діяльності, заборонивши проводити фото фіксацію наявності грального обладнання під приводом таємниці (!) та незрозумілого перешкоджанню з мого боку слідчих дій, незважаючи на те що я робив зйомку з боку і без втручання в дії співробітників міліції.
Подальший розвиток подій був непередбачуваним. У відповідь на мої законні вимоги та дії, за вказівкою керівництва Дніпровського РУГУ до мене додому близько 22.00 (!) була направлена оперативна група райвідділу міліції. Про що мені повідомив черговий по РУГУ Дніпровського району о 21.55. При цьому, на той момент і до 23.40 я невідлучно перебував у вище зазначеному гральному закладі по бульвару Перова 36. Я розцінив такі дії міліції як тиск на мене з метою залякування мене і моєї родини. Про що негайно повідомив черговому по МВС.
Завдяки халатності дніпровської міліції, мою сім`ю не потурбували вночі, так як міліція банально помилилися номером квартири. Міліція лише даремно потривожила і налякала своїм несподіваним і пізнім візитом самотню жінку, мою сусідку по будинку.
З маніакальною завзятістю слідчий СОГ дніпровської міліції в черговий раз відмовився вивозити всю інфраструктуру грального бізнесу з приміщення грального залу. При цьому слід враховувати що сама вартість, інфраструктурного майна в кілька разів вище, ніж сама вартість гральних автоматів. Яка щира та душевна турбота про гральний бізнес зі стороні міліції…
Вивіз за сприяння міліції чергових шести автоматів відбувався у великій таємниці! Невідомо ким і куди! Без оформлення необхідних документів, зокрема договору на зберігання ігрових автоматів. Міліція відмовилася надати і ознайомити журналістів з документацією з вивезення ігрових автоматів .
Порівнявши свої фотоматеріали з попередніх рейдів в цей заклад, я був украй здивований майже 100% збігом зображень ігрових автоматів. Відмінності були тільки в кольорі самоклеючої плівці. Конструкційні та інші індивідуальні особливості повністю збігаються!
Вважаю, що начальник і причетні до корупційних злочинів посадові особи Дніпровського РУГУ у м. Києві повинні понести заслужену кримінальну відповідальність!
Відкрито звертаюся до Президента України, міністра МВС, генерального прокурора з вимогою провести службове розслідування і прийняти законне рішення за фактами масштабної корупції в Дніпровському районі м. Києва.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: коррупция,милиция,игорный бизнес,игорные автоматы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.