Підготовка до 200-ліття Тараса Шевченка. Громадські слухання у парламентському комітеті

22 травня 2013, 04:52
Власник сторінки
Журналист
0
29
Підготовка до 200-ліття Тараса Шевченка. Громадські слухання у парламентському комітеті

Підготовка до 200-ліття Тараса Шевченка. Громадські слухання у парламентському комітеті

«Все те, що робиться в країні назустріч 200-літньому ювілею Тараса Шевченка має бути українським за змістом та духом і консолідувати весь український народ навколо його величної постаті», - сказав голова Комітету з питань культури і духовності В’ячеславКириленко, відкриваючи комітетські слухання на тему: «Підготовка до відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка: стан, проблеми та пропозиції», які відбулися 21 травня 2013 року.
В’ячеслав Кириленко зазначив, що слухання проводяться на прохання представників громадськості, які об’єдналися у неформальну ініціативну група на чолі з відомим шевченкознавцем Ігорем Ліховим і виходять з пропозиціями до влади та до Комітету з питань культури і духовності, як профільного у цих питаннях.
«Нас дуже непокоїть питання висвітлення ювілею, а мені здається, що воно вже на часі. Є необхідність різкого збільшення кількості згадок і всього що стосується відзначення ювілею на телебаченні. Зрозуміло, що одного державного телебачення тут мало. Потрібно працювати з приватними каналами, щоби вони взялися пропагувати 200-літній ювілей», - сказав В’ячеслав Кириленко.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Тарас Шевченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.