Пандемія корупції в Києві

25 травня 2013, 16:25
Власник сторінки
Журналист
0
16
Пандемія корупції в Києві

Пандемія корупції в Києві

24 травня 2013 року у Шевченківському районі столиці на вул. Ольжича 3 журналістів громадської організації «Міжнародна Правозахисна Асамблея «Антикорупційне Бюро України» закрили гральний заклад, який приносив прибутку 1 млн. доларів в місяць.
Протягом трьох місяців представники Асамблеї надсилали численні офіційні листи до керівництва держави, правоохоронних органів та прокуратури усіх рівнів стосовно діяльності гральних закладів на території Києва. Адреси порушників Закону «Про заборону грального бізнесу в Україні» були розміщені ще 30 квітня цього року на сайті «Антикорупційного Бюро України» abukr.net Там можна знайти і гральний заклад по вул. Ольжича, 3. Однак, гральні заклади продовжують успішно функціонувати. А відтак, не реагуючи на запити суспільства, державні структури не виконують своїх прямих обов’язків. Чому тоді платники податків повинні тримати цілі штати дармоїдів-чиновників?
Журналістам Асамблеї нічого іншого не лишалося, як ризикуючи власним здоров’ям та життям проникнути до приміщення, де ведуться азартні ігри і зупинити злочинну діяльність.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,коррупция,игорный бизнес
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.