В столиці виявлено і закрито 12 гральних автоматів та неліцензійну торгівлю

25 травня 2013, 16:30
Власник сторінки
Журналист
0
19
В столиці виявлено і закрито 12 гральних автоматів та неліцензійну торгівлю

В столиці виявлено і закрито 12 гральних автоматів та неліцензійну торгівлю

24 травня 2013 року закрито гральний заклад на вул. Радужній, 25 у Дніпровському районі Києва, де діяло 12 гральних автоматів, крім того продавалися алкоголь та тютюнові вироби без ліцензії.

Всі автомати було вилучено і вивезено представниками правоохоронних органів на спец склади.

Але, крім прибутку від гри, яка ведеться на автоматах, комп’ютерах або рулетці, практично кожен заклад подібного роду має побічний дохід: барну стійку з кавою, пивом і міцнішими алкогольними напоями. Та на Радужній, 25 ліцензію на продаж спиртного і тютюну ні продавці, ні адміністратор не змогли показати, навіть правоохоронцям. 

Заступнику керівника Асамблеї Олександру Сеньку довелося досить довго вмовляти слідчого СОГ Дніпровського РУГУ аби він все ж таки прийняв заяву про незаконну торгівлю. Заяву він прийняв, однак вирішив не описувати і не вилучати спиртне і цигарки, та обмежився лише апломбуванням приміщення.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,коррупция,игорный бизнес
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.