Корумпована міліція Дніпровського району опікується ще й незаконною торгівлею шаурмою

26 травня 2013, 20:47
Власник сторінки
Журналист
0
28
Корумпована міліція Дніпровського району опікується ще й незаконною торгівлею шаурмою

Корумпована міліція Дніпровського району опікується ще й незаконною торгівлею шаурмою

26 травня 2013 року. Корумпована міліція Дніпровського району столиці «кришує» не лише гральний бізнес, а й не аби як опікується незаконною торгівлею шаурми.

Бо інакше як можна пояснити, те що закриваючи втретє за добу кіоск з шаурмою, слідча відмовилася вилучати устаткування для виготовлення цієї їжі, саму шаурму та решту продуктів, які швидко псуються. 

Жоден з високих міліцейських чинів, зокрема, керівник Дніпровського РУГУ МВС України у м. Києві, які були присутні на місці злочину на вул. М. Раскової,1, не прийняли необхідних мір, навіть на вимогу заступника голови Асамблеї Олександра Сенька. Лише втретє закрили, але ще й досі на 20.30 неопечатали злощасний кіоск. Слідчо-оперативна група дала можливість накивати п"ятами власнику і продавцю, хоча до цього їх тримали представники патрульно-постової служби. Чомусь торгову точку не взято під охорону. Де гарантія, що власник кіоска не відкриє його вчетверте, наче насміхаючись над самими ж правоохоронцями і не розпочне торгівлю зіпсованою продукцією та не потруїть людей.

Так наша міліція опікується безпекою киян. Ганьба тим чиновникам, які дозволяють подібним людям працювати в органах внутрішніх справ. Чому керівництво держави, високі чини МВС та Прокуратури не зважають на сотні скарг від громадськості і дозволяють й далі розповсюджуватися корупції, не захищають жителів власної держави, а роблять гірше ніж чужий жорстокий загарбник?

Доки продовжуватиметься це знущання над українцями?

Нагадаємо, в рамках журналістського спецпроекту: "Рівень громадської безпеки жителів столиці" представники ГО «Міжнародна Правозахисна Асамблея «Антикорупційне Бюро України» розпочали ряд рейдів стосовно закриття незаконно діючих торгових точок з продажу шаурми. Зокрема, біля м. Лівобережна закривати такий кіоск, починаючи з 25 травня 2013 року, довелося тричі за добу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: коррупция,милиция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.