На заступника голови асамблеї Антикорупційне Бюро України напали кавказці

28 травня 2013, 12:18
Власник сторінки
журналіст
0
27
На заступника голови асамблеї Антикорупційне Бюро України напали кавказці

На заступника голови асамблеї Антикорупційне Бюро України напали кавказці


27 травня 2013 року під час чергового рейду, в рамках журналістського спецпроекту: "Рівень громадської безпеки жителів столиці", на заступника голови Асамблеї Олександра Сенька напали особи кавказької зовнішності.

«ШашлыкоFF» - це торгова точка на вул. Урлівська, 16/37 у Дарницькому районі столиці. Тут торгують шашликами, курами гриль, барбекю, кебабом, печеною картоплею, лавашами. Чи справді все це їстівне, вирішив дізнатися у продавців, заступник голови ГО «Міжнародна Правозахисна Асамблея «Антикорупційне Бюро України» Олександр Сенько. Він поцікавився сертифікатом на якість продукції та намагався розгледіти куточок споживача. 

Однак, подібного зовсім не очікували підприємці і аж ніяк не хотіли погоджуватися показувати будь-який документ. Олександр Сенько сфотографував кіоск та прилеглу місцевість. Але це не аби як розізлило 4 невідомих осіб кавказької зовнішності, які виросли наче з під землі і напали на Олександра Сенька. Все ж йому вдалося викликати працівників міліції.

Приватний підприємець Ірина Чухраєва та її донька, директор кіоску, Анна Краснікова працювали з грубими порушеннями, які видно навіть наглядно. Їдкий дим, валить із труби прямо на зупинку. Дозвіл СЕС на діяльність відсутній, бо не має каналізації та проточної води, звісно ж об'єкт незаконно підключений до електроенергії та ще й ведеться торгівля спиртним. Приміщення дерев"яне і стоїть впритул до інших кіосків, в середині ж використовується відкритий вогонь, тож до пожежі зовсім не далеко. 

Грубі порушення правил пожежної безпеки можуть призвести до жахливих наслідків: горітиме все, і торгові точки, і зупинка громадського транспорту, де завжди людно. Сам МАФ орендований на підставних осіб, і той незаконно встановлений. І це не повний перелік порушень через які, необхідно взагалі знести приміщення кіоску, а його власниць притягнути до відповідальності. Але це вже справа правоохоронців, активісти ж Асамблеї слідкуватимуть за подальшим перебігом подій.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: нападение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.