Скотиняче ставлення до людей. Київ, 29.05.2013

30 травня 2013, 22:04
Власник сторінки
Журналист
0
14
Скотиняче ставлення до людей. Київ, 29.05.2013

Скотиняче ставлення до людей. Київ, 29.05.2013

Та ні як по іншому не можна назвати ставлення міліцейського начальства Святошинського РУ ГУ столиці до громадян, що звернулися по своїх справах до міліції.
З недавніх пір в цьому РУ ГУ спорудили тамбур розміром 6 -7 кв. м., в якому я з колегою нарахував присутність аж 16 (!) осіб одночасно.
Що б дати мені можливість зробити фотофіксацію, частина людей змушена вийти назовні. Більше того, цей тамбур ще й прохідний. Люди змушені постійно ущільняться, що б дати можливість пройти співробітникам міліції.
Книга скарг в доступному місці була відсутня і її було надано тільки після консультацій чергового зі своїм начальством.
Більше того, на прохання надати можливість мені зробити запис за столом, було категорично відмовлено, стіл не передбачений!
Невже так само тісно у начальника і його заступників у "особистих" кабінетах Святошинського РУ ГУ?
Вважаю за необхідним десь через тиждень провести журналістський рейд по районним РУГУ Києва з метою з`ясувати безпеку громадян у цих закладах.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: милиция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.