Знахабнілий турок напав на українського журналіста та міліціонерів

04 липня 2013, 06:00
Власник сторінки
Журналист
0
17

Знахабнілий турок напав на українського журналіста та міліціонерів

3 липня 2013 року під час закриття ятки із шаурмою на проспекті Маяковського, 26 у Києві трапився справжній казус. Господар незаконної торгової точки накинувся на заступника голови "Антикорупційного Бюро України" Олександра Сенька і намагався розбити відеокамеру.

Як виявилося, нападник - громадянин Турції Гергулю Ерджан. Він вчепився у руку Олександра Сенька, наче бультер’єр, так що навіть троє міліціонерів ледь-ледь його відірвали. Господар шаурми таким чином хотів знищити докази, як він напав на українського журналіста. 

Далі, розлючений турок знайшов собі нові жертви, він накинувся на правоохоронців з криком: "Я маю право вас бити, а от ви мене ні". Крім того, він сильно обурювався, що його торгівлю хочуть закрити, адже він всі питання "повирішував на горі", тому має право робити усе, що йому заманеться. Зокрема, пригрозив, що українських журналістів та дівчат він матиме по повній (далі просто звучала нецензурна лайка).
В "Антикорупційному Бюро України" вважають, що подібне нахабне ставлення турка-нелегала по відношенню до наших громадян - це фактично міжнародний скандал. У будь-якій іншій цивілізованій країні він спочатку поніс би законне покарання, а далі був би видворений за межі держави назавжди. 

Насправді, хочеться вірити, що його гроші цього разу йому не допоможуть, адже крім незаконної торгівлі, на ньому ще й кримінальна відповідальність за напад на журналіста та міліціонерів при виконанні службових обов"язків. А далі, міграційній службі, як кажуть - всі карти в руки.

Варто зазначити, що основну масу незаконних точок з шаурмою тримають ось такі нелегали, торгують у них їхні земляки, які теж незаконно знаходяться в нашій державі. Вони вважають себе тут господарями світу, наших громадян нікчемами, а жінок дешевими повіями. То, можливо, досить українцям терпіти подібне, пора й гордість свою мати і вказати ось таким нахабам на їхнє місце.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: фильм,музыка,милиция,Тарантино,шаурма
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.