Ласа шаурма для міліції

05 липня 2013, 23:08
Власник сторінки
Журналист
0
18
Ласа шаурма для міліції

Ласа шаурма для міліції

5 липня 2013 року. Аби закрити незаконну торгівлю шаурмою біля станції метро Політехнічний інститут, знадобилася допомога т.в.о. начальника управління зв’язків із громадськістю Міністерства внутрішніх справ Сергія Бурлакова, прес-офіцера ГУ МВС України в м. Києві Ольги Білик та народного депутата України Олега Ляшка. За що їм велика вдячність.

Після першого повідомлення на 102 про незаконну торгівлю семи точок із шаурмою та виклику ДАІ стосовно діяльності автошаурми біля самого входу в метро, все було схоже на кіно.
Через 45 хвилин з’явилося двоє міліціонерів, які звернулися до продавців шаурми зі словами: "Швидко закривайтеся. Ви що не бачите, що робиться?". Після чого зникли. Не змогли закритися лише автошаурма, хоча водій і продавець втікли та ще один МАФ. Їх чатували журналісти Асамблеї.

Минуло ще 1,5 години, однак більше правоохоронці не з’являлися. 10 дзвінків на "102" і глухо, слухавку ніхто не брав. Лише після втручання представників з МВС України та столичного главку і народного депутата запрацювала лінія "102", а на місце пригоди прибули правоохоронці та працівники ДАІ.

Врешті, наче б то все владналося. Стражі порядку взяли під власну охорону обидві незаконні торгові точки. Якби ж не з’явився заступник начальника Шевченківського райвідділу міліції Олег Сокіл. Це він, та людина в цивільному, яка не зупинила продавця, коли той таки при ньому, скориставшись ситуацією, що міліціонери відійшли в бік, закрив вікна та двері МАФу із шаурмою і зник у невідомому напрямку. Та так швидко, що не встигли опам’ятатися ні журналісти, ні самі правоохоронці.

З цією ситуацією нам пообіцяли розібратися в Головному управлінні МВС України в м. Києві.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: коррупция,милиция,Другая Россия,шаурма
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.