На керівника Антикорупційного бюро України напали три курди

11 липня 2013, 10:57
Власник сторінки
Журналист
0
13
На керівника Антикорупційного бюро України напали три курди

На керівника Антикорупційного бюро України напали три курди

10 липня 2013 року, під час чергового рейду по боротьбі з незаконною торгівлею в Києві, на території Центрального залізничного вокзалу біля одного із МАФів із шаурмою на голову Асамблеї "Антикорупційне Бюро України" Віктора Швеця напали три курди. Його було жорстоко побито. На момент, коли на допомогу прийшли колеги, двоє з нападників були з ножами.

Під час нападу було поранено громадянина Ірану. Він єдиний, хто зважився прийти на допомогу першим Віктору Швецю і не роздумуючи кинувся на озброєних бандитів. Парадокс, але жоден з українців, а на момент нападу навколо знаходилося близько 20 осіб, не втрутився хоча б якось у ситуацію.
Згодом, першою прибула швидка. Злочинці кинули зброю і втікли. І лише через 20 хвилин прибула патрульно-постова служба. Доки постраждалим надавали допомогу, міліція встигла прогавити один з ножів з місця злочину, швидше всього той, яким і було поранено рятівника-іранця.
Слідчо-оперативна група на той момент так і не з"явилася.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: подковёрная борьба нанайских мальчиков
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.