У Чернівцях пройшов чемпіонат світу з мотокросу в класі MX3 (до 650 куб.см)

22 липня 2013, 17:08
Власник сторінки
0
27
У Чернівцях пройшов чемпіонат світу з мотокросу в класі MX3 (до 650 куб.см)

У Чернівцях пройшов чемпіонат світу з мотокросу в класі MX3 (до 650 куб.см)

20-21 липня 2013 року на трасі "Суперкрос" у Чернівцях пройшов 6 етап Чемпіонату світу з мотокросу в класі "MX3".
До Чернівців приїхали провідні мотокросмени світової першості, для яких кожен отриманий бал за змагання є умовою подальшого успіху в Чемпіонаті та переходу до більш престижнішого класу "МХ1". Боротьба обіцяла бути запеклою.
Проте брали участь також і спортсмени нижчого рівня та з меншою технічною підготовкою. Вони, за словами переможців змагань, створювали незручність, оскільки незавжди вчасно реагували на синій прапор, що означає пропустити лідера.
Під час чернівецького етапу глядачі змогли побачити і шалені перегони, і запеклу боротьбу за призові місця, і падіння, аварії та карколомні стрибки.
Неприємністю відзначилося зіткнення двох українських мотокросменів, після якого обох шпиталізували з травмами. Так, в одного виявили перелом ключиці, в іншого - пошкодження хребта. У зв`язку з потребою амбулаторної госпіталізації перший заїзд було зупинено, поновили змагання лише після того, як постраждалих вивезли з траси.
За підсумками двох заїздів перемогу отримав чеських спортсмен Мартін Мічек, друге місце посів словен Клемен Ґерчар, який став лідером всього чемпіонату, а третє - Франтішек Смола з Чехії.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Спорт,Черновцы,мотокрос
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.