Дарницька міліція продовжує служити злочинному світу

02 серпня 2013, 08:45
Власник сторінки
Журналист
0
31
Дарницька міліція продовжує служити злочинному світу

Дарницька міліція продовжує служити злочинному світу

1 серпня 2013 року. Представники Асамблеї "Антикорупційне Бюро України" закрили ще один гральний заклад за адресою Харківське шосе 144-В, де діяло 10 гральних терміналів.
Міліція чомусь вилучила тільки системні блоки ігрових терміналів.
Журналістам "Антикорупційного Бюро України" вкрай незрозуміло, чому правоохоронці вперто не хочуть вилучати усю інфраструктуру грального закладу, а вивозять лише системні блоки?
Чому Дарницька міліція не вилучала монітори, комп’ютерну периферію, столи та іншу інфраструктуру грального закладу?
На думку заступника голови "Антикорупційного Бюро України" Олександра Сенька, подібна поведінка представників правоохоронних органів Дніпровського РУ ГУ доводить, що вони повністю підконтрольні ділкам незаконного бізнесу.
Навіть пересічному громадянину зрозуміло, що після такого щадного вилучення Дніпровської міліцією, власник грального закладу відновить свій гральний бізнес на колишньому місці з найменшими втратами і в найкоротший термін.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: коррупция,милиция,игорный бизнес
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.