Біла Церква - справжній рай для грального бізнесу

10 серпня 2013, 16:27
Власник сторінки
Журналист
0
56
Біла Церква - справжній рай для грального бізнесу

Біла Церква - справжній рай для грального бізнесу

9 серпня 2013 року. Рейд, який проводиться журналістами "Антикорупційного Бюро України" в рамках журналістського розслідування щодо порушення Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», по Білій Церкві продовжується.
Цього разу медійники закрили гральний заклад по вулиці Гординського 13, в якому працювало 15 автоматів.
Вже так повелося, що кожного рейду активістів Асамблеї до Білої Церкви, трапляються якісь казуси з боку місцевих правоохоронних органів. Не обійшлося і цього разу. Вже після прибуття міліції на місце злочину, адміністратори закладу вимкнули освітлення і закрили журналістів у підвалі. Тільки через 20 хвилин після наполегливих вимог голови Асамблеї Віктора Швеця, який залишався зовні, журналістів все ж таки звільнили.
Про цей, та про деякі інші випадки недбалої роботи міліції, що трапилися в ході чергового рейду до Білої Церкви, буде повідомлено у скарзі до місцевої та обласної прокуратури.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: коррупция,милиция,игорный бизнес,Белая Церковь,игорные автоматы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.