У Києві завершився легендарний Всеукраїнський дитячий футбольний турнір

11 вересня 2013, 11:16
Власник сторінки
0
21
У Києві завершився легендарний Всеукраїнський дитячий футбольний турнір

У Києві завершився легендарний Всеукраїнський дитячий футбольний турнір

5 вересня на стадіоні імені Баннікова визначилися останні переможці Всеукраїнського дитячого футбольного турніру "Шкіряний мяч - Кубок Coca-Cola" сезону 2012-2013рр.
У фінальній грі за перше місце (серед команд гравців 2000 р.н.) зійшися команда ЗОШ №1 м.Кременчук Полтавської області і команда ЗОШ №6 м.Іллічівськ Одеської області. З рахунком 3:0 впевнено перемогли юні футболісти з Кременчука. Цього дня також зіграли команди з Сум, Києва, Горлівки, Ужгорода й Севастополя.
А потім була приємна й трішки гірка мить нагородження.
В той момен згадалися слова Президента турніру Андрія Біби про те, що раніше усі збірні, починаючи з юнацьких і закінчуючи національною, на 60-70% складалися з українських гравців. Що цей турнір намагається підтримати і розвивати дитячий футбол, бо саме ці хлопці - майбутнє українського футболу. "Нам потрібні футболісти, які зможуть замінити більшість тих легіонерів, які зараз купуються за величезні гроші, однак не мають належного ставлення до іміджу наших команд та славетних сторінок історії вітчизняного футболу" - сказа він.
Не всі діти, звичайно, стануть професійними футболістами, але всі, хто були на стадіоні, отримали свій момент захвату. Окрім фінальних матчів на Турнірі була створена спеціальна ФАН-зона для вболівальників. Усі, хто відвідав цього дня столичний стадіон ім.В.Баннікова, мали змогу стати частиною організованої групи підтримки улюбленої команди. Допомагали їм згуртуватися представники промо-команди Coca-Cola, які не давали засиджуватися, скандували речівки та запускали "хвилю" на трибунах. Діти змогли спробувати себе хоча б на один день у ролі професійних футболістів, при чому у будь-якому з 4 основних амплуа: воротаря, захисника, півзахисника чи нападаючого; провести справжнє футбольне тренування.
Поєднання спортивних змагань на футбольному полі, активного уболівання на трибунах і у Фан-зоні стало хорошим прикладом активного способу життя для багатьох дітей і їхніх батьків.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,футбол,дети,Київ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.