Перший удар по гральній мафії Чернігова

25 вересня 2013, 09:02
Власник сторінки
Журналист
0
188
Перший удар по гральній мафії Чернігова

Перший удар по гральній мафії Чернігова

25 вересня 2013 року. Учора ввечері представники "Антикорупційного Бюро України" спільно з народним депутатом України Олегом Ляшком зробили потужний удар по гральному бізнесу у Чернігові. Соціальне зло знаходилося прямісінько під носом у місцевої влади та міліції.
У самому центрі міста на перехресті головної вулиці Чернігова - Проспекті Миру та Червоної площі, у будинку під номером 21, більше року діяв гральний заклад. Серед місцевого населення він користувався не аби якою популярністю. Два просторі зали з 16 гральними автоматами та 11 електронними терміналами щодня радо оббирали любителів азарту.
Неподалік від притону розташувалося Головне управління МВС України в Ченігівській області. Навпроти облдержадміністрація. Оминувши ж площу, можна побачити вивіски міськвиконкому та ради. І головне зло для людей несли саме чиновники ось цих інстанцій. Це вони є основними злочинцями, які кришували азартний притон. Це через їхню байдужість та жагу до легкої наживи гинуть люди від страшної хвороби, що зветься ігроманія.
Як і має бути Олег Ляшко діяв радикально, у прямому сенсі цього слова. Він не став чекати приходу корупційних правоохоронців і вдарив по гральних автоматах кувалдою.
Коли прибула слідчо-оперативна група, її представники категорично відмовлялися заходити без власника всередину закладу. Лише завдяки наполегливим вимогам заступника голови "Антикорупційного Бюро України" Олександра Сенька та втручанню депутата Олега Ляшка правоохоронці змушені були поступитися.
Всі юридичні аспекти, взяли на себе антикорупційники, які написали заяву про злочин та залишили за собою право контролю щодо подальшої долі цього закладу.
За даними журналістів "Антикорупційного Бюро України" лише у Чернігові діє близько 30 гральних залів та декілька казино. Та завдяки надзвичайно швидкій реакції місцевої міліції, цього дня всі власники грального бізнесу були попереджені і одночасно закрили двері своїх закладів.
Втім, представники Бюро мають наміри продовжити рейди до Чернігова та області.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: коррупция,милиция,Чернигов,мафия,игорные автоматы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.