"Частная лавочка" судді Наталії Сіромашенко

15 жовтня 2013, 16:43
Власник сторінки
Журналист
0
244

"Частная лавочка" судді Наталії Сіромашенко

"Це людина, яка садить у в’язницю, позбавляє прав, та тому подібне ... це її таке розпорядження..."
15 жовтня 2013 року виконуюча обов’язки голови Шевченківського районного суду Наталія Сіромашенко дала незаконну вказівку охороні державної установи, щоб вона в жодному разі не пропускала журналістів.
Сьогодні у відкритому режимі у Шевченківському районному суді міста Києва розглядається справа стосовно нанесення збитків державі у розмірі 100 тисяч гривень колишнім директором КП "Госпкомобслуговування". Втім, без жодних пояснень журналістів "Антикорупційного Бюро України" не пускають, навіть, на територію судової установи.
Учора, до суду було подано повідомлення про можливу участь представників ЗМІ на судовому засіданні. Однак, перевищуючи свої службові повноваження, в.о. голови Шевченківського районного суду Наталія Сіромашенко дала вказівку охоронцям з "Грифону" не пускати допитливих журналістів не те, що до залу засідань, а й на саму територію.
Зрозуміло, суддя завідомо не хоче, щоб рішення, яке має сьогодні винести Шевченківський суд стосовно колишнього директора КП "Госпкомобслуговування" стало на слуху у всіх. У такому випадку їй є що приховувати.
Бо за нашими даними підсудний має вийти сухим із води. Мало того, його кандидатура вже розглядається на одну із посад у Міністерстві культури України.

Представники "Антикорупційного Бюро України" звернулися до правоохоронних органів з заявою про кримінальний злочин стосовно перевищення службових повноважень Наталею Сіромашенко та перешкоджання нею законній професійній діяльності журналістів.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,суд,судьи
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.