Як журналісти побували на відкритті грального закладу на Троєщині

19 жовтня 2013, 04:55
Власник сторінки
Журналист
0
107
Як журналісти побували на відкритті грального закладу на Троєщині

Як журналісти побували на відкритті грального закладу на Троєщині

18 жовтня 2013 року. Сьогодні журналісти "Антикорупційного Бюро України" відвідали гральний заклад на вул. М. Закревської у Деснянському районі столиці, який щойно відкрив двері для своїх відвідувачів. Та завдяки представникам Бюро розпочати свою злочинну діяльність його власнику так і не вдалося.
У МАФі на вул. М. Закревської, 31 кипіла робота. Його працівники обклеювали вікна рекламою, яка свідчила, що тут буде знаходитися місце азартного раю.
У середині закладу, на перших відвідувачів вже чекали 5 електронних терміналів і ще 4 були в черзі аби їх зібрали та підключили.
Чекати довго не довелося, на відкриття грального закладу завітали перші запрошені, а разом з ними зайшли й журналісти "Антикорупційного Бюро України". Вони одразу ж спрацювали на випередження і викликали правоохоронців.
Тож, не встигши відкритися, гральний заклад припинив свою роботу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: коррупция,милиция,игорный бизнес,Беркут,советский народ,Троещина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.