Мітинг під Київрадою 23 жовтня. Київській міліції закони не писані

23 жовтня 2013, 11:54
Власник сторінки
Журналист
0
114
Мітинг під Київрадою 23 жовтня. Київській міліції закони не писані

Мітинг під Київрадою 23 жовтня. Київській міліції закони не писані

Схоже злі демони вселилися в душі київської міліції...

23 жовтня 2013 року. Сьогодні на сесію Київради намагався прорватися і заступник голови "Антикорупційного Бюро України", помічник народного депутата України Олександр Сенько. Втім, міліція відгородившись від власного народу, відмовила йому в законному праві. Разом з ним, отримав відмову і нардеп від "Свободи" Юрій Сиротюк. У результаті Олександр Сенько викликав слідчо-оперативну групу аби заявити про кримінальний злочин.

Потрапити на сесію Київради Олександру Сеньку так і не вийшло. Однак, написати заяву про кримінальний злочин, який скоїли правоохоронці перед входом до столичної мерії, йому вдалося. На виклик заявника швидко прибула слідчо-оперативна група Шевченківського РУ ГУ. 

Слідчий намагався допитати майора, який обмежив конституційні та службові права Олександра Сенька і нагло не впускав до приміщення, однак недружній міліціонер боязливо заховався від СОГ за спинами своїх підлеглих.

Як бачите, воювати з журналістками-жінками та учасниками мітингу він - герой, а коли зрозумів, що доведеться відповідати за скоєне правопорушення, просто накивав п"ятами.

У зв’язку з проведенням сесії будівля мерії на Хрещатику, 36 посилено охороняється співробітниками правоохоронних органів.
Раніше опозиція подала заявки на проведення акції протесту в середу під будівлею мерії із загальною чисельністю учасників 3 тис. осіб.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Киев,Киевсовет,Оппозиция,митинг,коррупция,милиция,Тягнибок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.