Біля метро Лівобережна закрита небезпечна фаст-фуд труїлка

25 жовтня 2013, 19:19
Власник сторінки
Журналист
0
180
Біля метро Лівобережна закрита небезпечна фаст-фуд труїлка

Біля метро Лівобережна закрита небезпечна фаст-фуд труїлка

25 жовтня 2013 року. Активістами "Антикорупційного Бюро України" була виявлена та припинена діяльність торгової точки з нелегального виготовлення та продажу фаст фуд продуктів: біляшів, шаурми, котлет у тісті.
У МАФі, розташованому за адресою Марини Раскової, 1Г панувала повна антисанітарія. Продукти харчування зберігались упереміш з брудними ганчірками, харчовими відходами, послідом гризунів. Сумнівної якості біляші, які зберігалися абияк, були вже далеко не другої молодості.
Приготовлена ​​в антисанітарних умовах, та ще й сумнівної якості, фаст фудівська їжа по своїх наслідках є руйнівною міною уповільненої дії, здатної зробити з людини невиліковну каліку.
Активісти АБУ попереджають, шкоду від споживання фастфудів можна порівняти з зі шкодою від алкоголю та тютюнових виробів разом узятіх!
Дієтологи в усьому світі до шаурми і до інших подібних їй фаст фудів ставляться вкрай негативно. У цих продуктах дійсно міститься дуже високий вміст жиру. Мало того, що це вельми калорійна їжа, так ще і більшість жирів, є насиченими. А саме вони сприяють розвитку серцево-судинних захворювань. Крім того, спосіб приготування шаурми і біляшів сприяє утворенню величезної кількості канцерогенів в організмі людини. В свою чергу харчові канцерогени - одні з головних причин появи раку шлунка та кишечника.
А якщо ще врахувати, що в вуличних "шаурмових" МАФах, її куховарять в умовах повної антисанітарії, то для мешканців та гостей нашої столиці, споживання цього продукту загрожує не тільки зайвими кілограмами і вищеназваними недугами, але і важкими алергічними реакціями та отруєннями.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: Россия,Украина,Киев,США,фаст-фуд,МАФ,отравление,шаурма
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.