Дніпровська міліція рапортує про свої подальші дії перед злочинцями

25 жовтня 2013, 19:24
Власник сторінки
Журналист
0
50
Дніпровська міліція рапортує про свої подальші дії перед злочинцями

Дніпровська міліція рапортує про свої подальші дії перед злочинцями

25 жовтня 2013 року. Сьогодні антикорупційники натрапили на новий гральний заклад. Розташувався він у Дніпровському районі столиці, за адресою вул. Марини Раскової, 1. Нахабство власників азартного бізнесу доходить межі, бо притон оселився в суміжному приміщенні з входом в метро "Лівобережна", що з боку "Макдональдса".
Заклад нещодавно відкрився, бо у просторому залі діючих виявилося лише 6 терміналів, ще 8 місць готуються до введення в експлуатацію.
Отримавши повідомлення про злочин, міліція Дніпровського РУ ГУ, замість того аби їхати на виклик, швидко роздвонила усім власникам грального бізнесу в районі про небезпеку. Адже, журналісти "Антикорупційного Бюро України" проводять черговий рейд. Про це активістів повідомили з надійних джерел.
Тим часом, правоохоронці аби відволікти увагу пильних медійників, зателефонували заявнику і попередили, що група вже виїхала. Однак, минуло півгодини, кілька разів повз грального закладу проїзджали бійці "Беркут" та міліції так і не має на місці злочину.
Причина такої затримки не випадкова, адже правоохоронці дають можливість працівникам грального бізнесу сховати можливі докази своєї злочинної діяльності, принаймні хоча б винести гроші з каси.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Украины
ТЕГИ: коррупция,милиция,игорный бизнес,каменська січ,новини херсона,электронные терминалы,игорное заведение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.