Сьогодні не стало людини, яка 30 років відпрацювала віце-президентом київського

31 липня 2024, 16:30
Власник сторінки
0
32
Сьогодні не стало людини, яка 30 років відпрацювала віце-президентом київського

Віталій Сівков помер на 73 році життя

Сьогодні пішов біля засвіти багаторічний перший віце-президент київського Динамо Віталій Сівков. Впродовж 30 років (1993-2023) Віталій Семенович був ключовою фігурою у динамівському господарстві. Віталій Сівков мав науковий ступінь кандидата економічних наук і багато років працював на розбудову футболу та спорту в цілому.


 Його багаторічний досвід управлінської роботи та життєвий шлях залишивши цікаві спогади не лише у рідних та друзів. «З розумним людиною важко, але приємно працювати, - стверджує один із його багаторічних колег. - Але, коли робивши з ним інтерв'ю, відкрив для себе нового Віталія Семеновича. Добру, сімейну та сентиментальну людину. Наприклад, його слова про щастя спілкування з маленьким внуком у мене досі у вухах. Підкорило не стільки те, що було сказано, як це було вимовлено”.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: некрологи,Динамо Киев,господарство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.