Гра Buffalo Gold Collection

10 жовтня 2023, 01:55
Власник сторінки
0
7
Гра Buffalo Gold Collection
Грай на https://slotscity.casino/ в Буффало Голд

Огляд одної з найпопулярніших ігор ігрових автоматів

це чудово розроблений ігровий автомат від Aristocrat, в який можна грати як в окрему гру, так і в рамках ряду ігор "Чудо 4", таких як Wonder 4 Tall Fortunes, Wonder 4 Spinning Fortunes та Wonder 4 Wonder Wheel. Приманка Buffalo Gold Collection полягає в тому, що під час бонусу ви працюєте, щоб зібрати голови золотих буйволів, і в міру того, як ви набираєте певну кількість, преміальні символи у вашій грі перетворюються на буйволів на частину вашого бонусу. Якщо ви зберете всі 15 золотих голів буйвола, межа буде неможлива, тому що кожне обертання може стати обертанням з джекпотом!


Стандартна гра

Ви виграєте в Buffalo Gold Collection, виконавши той самий символ у будь-якій позиції на двох або більше барабанах зліва направо, залежно від символу. Щоб допомогти, дикі символи розташовані на барабанах 2, 3 і 4 і можуть бути випадково замінені 2x або 3x дикими множниками. Але вся справа в бонусі в цьому, який активується при випаданні 3, 4 або 5 розкиданих бонусних символів для 8, 15 або 20 безкоштовних ігор відповідно.


Баланс та волатильність

Buffalo Gold Collection – неймовірно мінлива гра, і вона має бути такою, оскільки бонусний потенціал неймовірно великий – це той слот, на який ви не розраховуєте, щоб виграти у 1000 разів більше за вашу ставку або більше! Щоб досягти успіху в цій грі, вам знадобиться велика кількість повторних запусків, і велика кількість стартових обертань також дуже допомагає! Додаткові ігри необхідні, оскільки чим більше, тим більше голів золотих буйволів ви зможете зібрати і тим більше у вас буде шансів продовжити повторний запуск для ще більшої кількості безкоштовних ігор. Buffalo Gold Collection не для людей зі слабкими нервами, і багато бонусів насправді будуть розчаровувати, але час від часу джекпот може бути великий!


Бонусні функції

Бонус активується при випадінні 3, 4 або 5 бонусних символів для 8, 15 або 20 безкоштовних ігор відповідно. Під час бонусу вам потрібно всього 2 розкидані бонусні символи, щоб перезапустити 5 додаткових обертань, відмінна функція! Також під час бонусу на барабани поміщаються особливі голови золотого буйвола, і в міру їх збору через певні проміжки часу преміальні символи перетворюються на буйвола таким чином:


Зібрати 4: орли замінені на буйволів


Зібрати 7: Пуми замінені на Буйволів


Зібрати 13: вовки замінені на буйволів


Зібрати 15: лось перетворився на буйвола


Крім того, будь-який дикий символ буде перетворений на множник 2x або 3x, як у стандартній версії Buffalo.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.