Шевченко підтримав українців під час фіналів чемпіонату Європи

26 березня 2022, 15:15
Власник сторінки
0
38
Шевченко підтримав українців під час фіналів чемпіонату Європи

Президент ФБУ Кирило Шевченко разом з європейськими партнерами започаткував масштабний гуманітарний проєкт для підтримки захисників та мешканців України


Основною метою поїздки до Австрії президента федерації боксу України Кирило Шевченка  разом з президентом федерації боксу Житомирської області Олегом Ільченком було започаткування масштабного гуманітарного проєкту для підтримки захисників та мешканців України. Ця ціль досягнута повністю і допомога вже готується до відправки в Україну.

«Я висловлюю вдячність всім, хто допоміг виїхати на 3 доби у Хорватію для гуманітарної місії та підтримки наших спортсменів у фіналах чемпіонату Європи. А саме: батальйону Архангела Михаїла та його командиру Михайлу Майману, нашому товаришу Михайлу Чурило, Закарпацькій обласній державній адміністрації.

Поки Олег Ільченко підписував та узгоджував юридичну частину проєкту, мені разом з Мирославом Карабіним вдалося відвідати фінали чемпіонату Європи з боксу до 22 років 2022 у Хорватії. Три доби зовсім без сну, але воно того варто.

В нас дуже гарні результати в змаганнях: у жінок - одне золото та три бронзові, у чоловіків 1 «золото», 3 срібні нагороди (серед яких 2 їдуть у Київ) та 2 бронзові медалі. 
Бій Івана Сапуна, я вважаю, завершився за його перевагою, але перемогу віддали Ізраїльському спортсмену (мало бути 2 «золота»).

Колишнього президента федерації боксу України Володимира Продівуса як і його підтримки - особистої чи організаційної - мені знайти або хоча б почути не вдалося. На його фізичне існування можна надіятися лише читаючи переможні реляції в соціальних сторінках, що невпинно строчить його команда. 

ЗА ФАКТОМ збірна існує та успішно виступає завдяки наполегливій роботі та безпосередній участі Мирослава Карабіна, Олександра Манчака та Володимира Долгуня.
Справжні патріоти та меценати Українського боксу!

Окрема моя подяка міністру молоді та спорту Вадиму Гутцайту та голові Національного олімпійського комітету Сергію Бубці. Загальними зусиллями та РЕАЛЬНОЮ роботою, згідно з новим Олімпійським Гаслом, що було узгоджено в Токіо - Швидше, Вище, Сильніше РАЗОМ, ми відновимо втрачену велич Українського боксу.»
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: бокс,Шевченко,Хорватия,Австрия,Сергей Бубка,Чемпионат Европы,Владимир Продивус,Володимир Продивус,Продивус,Вадим Гутцайт
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.