​​Відбувся урочистий захід з нагоди популяризації Зимових Олімпійських ігор у Пе

01 листопада 2021, 08:36
Власник сторінки
0
14
​​Відбувся урочистий захід з нагоди популяризації Зимових Олімпійських ігор у Пе

26 жовтня у Києві відбулася презентація Тижня популяризації Зимових Олімпійських ігор у Пекіні-2022.

26 жовтня у Києві відбулася презентація Тижня популяризації Зимових Олімпійських ігор у Пекіні-2022 з нагоди початку їх 100-денного зворотного відліку до Церемонії офіційного відкриття у м. Пекін.

З вітальною промовою на заході виступив перший заступник Міністра молоді та спорту Сергій Симонов, який висловив підтримку олімпійським цінностям та спортсменам на зимових Олімпійських іграх 2022 року і наголосив на тому, що Китайська Народна Республіка є важливим гравцем на світовій спортивній арені і має потужний досвід у організації масштабних спортивних заходів. Столиця КНР Пекін вже була господаркою найбільш масштабного міжнародного спортивного свята і стане першим містом в історії, що прийматиме і літню, і зимову Олімпіаду.

«Забезпечення гідної підготовки та широкого представництва України на Іграх 2022 року має особливе значення не тільки для досягнення максимальних спортивних результатів, сприятиме позитивному іміджу нашої країни як спортивної держави, а також матиме важливе значення при визначенні України у якості претендента на проведення масштабних спортивних заходів у майбутньому» - зазначив у своєму виступі Сергій Симонов.

Як відомо, з 4 по 20 лютого 2022 року найкращі спортсмени світу зберуться у столиці Китаю, щоб позмагатися за нагороди найпрестижніших зимових змагань чотириріччя. Україна буде представлена на зимових Олімпійських іграх самостійною командою вже увосьме. Близько 50 українських спортсменів змагатимуться за нагороди у 12 видах програми зимових видів спорту.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.