Оголошена дата церемонії YUNA 2022

21 січня 2022, 15:14
Власник сторінки
0
15
Оголошена дата церемонії YUNA 2022

Оргкомітет Національної музичної премії YUNA назвав дату проведення 11-ї церемонії. Вона відбудеться 16 березня 2022 року у київському Палаці “Україна”. Початок о 19.30.

Під час шоу будуть вручені нагороди у 18 номінаціях. Серед них 17 - це вже традиційні і відомі категорії YUNA, а ще одну спецнагороду організатори премії вручатимуть разом з генеральним партнером цьогорічної церемонії - компанією МХП. Як великий національний бізнес, МХП  радо підтримує розвиток важливих культурних проектів. В межах премії YUNA, МХП заснував свою номінацію, яка присвячена сімейним цінностям. Назва та критерії відбору у цій категорії будуть оголошені згодом.


“Імена ведучих церемонії ми оголосимо у лютому. Також наступного місяця ми почнемо оголошувати імена виконавців, які виступатимуть на YUNA 2022. Цей список за традицією буде сформований з номінантів цього року і переможців минулих років”, - пояснив генпродюсер премії Павло Шилько.


На нагороди YUNA 2022 претендують роботи виконавців, які були випущені у період з 1 листопада 2020 року до 31 жовтня 2021 року.


Найбільше номінацій YUNA 2022 здобули гурти TVORCHI (сім) та KALUSH (шість). По п’ять отримали Wellboy та Артем Пивоваров, по чотири - MONATIK, MAX BARSKIH та DOROFEEVA, по три - NK, Go_A, KAZKA та Олег Винник


Також серед претендентів на нагороди “Бумбокс”, “Океан Ельзи”, СКАЙ, DANTES, MamaRika, ТНМК, ALEKSEEV, alyona alyona, Jerry Heil, Тіна Кароль, ONUKA, “Один в каное”, The HARDKISS, DZIDZIO та інші. Загалом цього року на YUNA номіновано 50 українських гуртів та сольних виконавців.


З повним списком номінантів можна ознайомитися тут:

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.