#stop_sexтинг презентує у Києві першу у світі віртуальну реальність щодо безпеки

09 лютого 2022, 09:08
Власник сторінки
0
20

9 лютого, у Міжнародний день безпечного інтернету, відбудеться прес-дискусія “Онлайн ризики - відповідь дітей та дорослих в Україні” від освітнього проєкту #stop_sexтинг

У Міжнародний день безпечного інтернету запрошуємо вас на прес-дискусію “Онлайн ризики - відповідь дітей та дорослих в Україні” від освітнього проєкту #stop_sexтинг за підтримки Британського посольства в Україні, що відбудеться 9 лютого у середу об 11:00 у Creative States of Arsenal у Міжнародний день безпечного інтернету.

Також після дискусії ми проведемо презентацію першої у світі віртуальної реальності на тему безпеки дітей в інтернеті, розробленої українцями. Під час подорожі у віртуальний світ ви опинитеся у кімнаті підлітка, який постраждав від спілкування в інтернеті, у форматі квесту дослідите його досвід та спільно із ним зможете прийняти рішення щодо подальших дій. Куратор виставки - Євгенія Смирнова. Виставка створена за підтримки компанії Київстар, Посольство Великої Британії в Україні, технологічного партнера Sensorama Lab, VR-STORE та EdEra.


Прес-дискусія відбудеться між двома сторонами: дітьми та дорослими. 


Учасники події:

  • учасниці відомої поп-групи Open Kids: Енджи, Квітка, Сандра, Моніка, Тома

  • Мондриївський Валентин Миколайович, заступник голови КМДА

  • Дьякова Анастасія, засновниця освітнього проєкту #stop_sexтинг, авторка першої в Україні книги для батьків про безпеку дітей в інтернеті

  • Косяк Маргарита Сергіївна, заступник директора КПДЮ 

  • Ковтун Анастасія, менеджер зв'язків з громадськістю компанії Київстар

  • Представник посольства Великої Британії в Україні


На заході учасниці Open Kids поділяться історіями про небезпечні ситуації, що траплялися в інтернеті з ними та з їхніми однолітками, розкажуть, що вони зробили, щоб уберегти дітей та підлітків по всій Україні від небезпек та запитають дорослих учасників дискусії, представників різних сфер, про їхню діяльність у цьому напрямку. Крім того, на журналістів чекатимуть великі інформаційні плакати зі статистикою на цю тему та історіями реальних людей.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.