ТРАНСЛЯЦІЇ ТУР ДЕ ФРАНС ПОВЕРТАЮТЬСЯ НА DISCOVERY+ ТА EUROSPORT

25 червня 2021, 17:27
Власник сторінки
0
22
ТРАНСЛЯЦІЇ ТУР ДЕ ФРАНС ПОВЕРТАЮТЬСЯ НА DISCOVERY+ ТА EUROSPORT

Цього літа одні з самих популярних перегонів повертаються на Евроспорт - кращі з кращихспортсменів зійдуться у битві за жовту майку.

Discovery і Eurosport розкриють кожен етап, кожен спринт та кожен підйом Тур де Франс для глядачів на більш ніж 60 ринках Європи та Азії.
Завдяки повній ексклюзивності на 35 ринках, провідні спортивні бренди Discovery Eurosport та GCN запропонують пряме висвітлення без реклами кожного етапу гонки через свої цифрові платформи. Eurosport App та GCN +.
Сер Бредлі Віггінс та Альберто Контадор, повертаються, щоб запропонувати глядачам найпрофесійнішу аналітику. Завдяки їх відданості якісному контенту Eurosport та GCN наблизять шанувальників до своїх улюблених гонщиків, вони отримають унікальний погляд на подію: повертається формат "Бред на велосипеді" в рамках якого Сер Бредлі Віггінс та Берні Ейзел повідомлятимуть про події у прямому ефірі з самого серця перегонів.
До них приєднаються і найкращі експерти Європи, серед яких Хуан Антоніо Флеха та Едуардо Хозас (Іспанія), Йенс Войгт (Німеччина), Джекі Дюранд та Стів Шайнел (Франція), Боббі Траксель (Нідерланди) та Брайан Холм (Данія), які будуть висвітлювати Тур де Франс для Eurosport та GCN на місцевому рівні.
Поряд із стрімінгом, будуть численні місцеві шоу, які пропонуватимуть аналіз результатів перегонів для глядачів по всій Європі, включаючи The Breakaway, який вперше буде показаний на багатьох ринках.
Підкаст номер один Eurosport, Шоу Бредлі Віггінса («The Bradley Wiggins Show»), також повертається з новими регулярними епізодами, де обговорюються найбільші події ключових етапів. Водночас три нові серії Eurosport та GCN The Cycling Show будуть виходити кожного вівторка протягом туру з ексклюзивними інтерв'ю та гостями.
Більше того – цю систему доповнить ексклюзивний контент від GCN+ це оригінальні документальні фільми, як в Інтернеті, так і в додаток GCN. Сюди входять два нових епізоди із серії Legend, документальні фільми про переможця 2010 року Енді Шлека та восьмикратного переможця Фабіана Канчеллару.
Скотт Янг, голова продакшену, Eurosport, сказав: "З Великим Стартом перегонів ми готуємось до найбільш повного висвітлення Тур де Франс з будь якої точки перегонів, використовуючи всю потужність Eurosport, GCN та Discovery +, щоб збудити і розважати глядачів скрізь.
Покриття Eurosport та GCN Tour de France розпочинається 24 червня з офіційної презентації команди, перед початком першого етапу з Бреста 26 червня. Eurosport та GCN також запропонують шанувальникам пряме висвітлення жіночого заходу La Course від Le Tour de France 26 червня.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.