ЯК ОБРАТИ ТА ДЕ ПОСТАВИТИ ТЕЛЕВІЗОР ДЛЯ КУХНІ?

30 червня 2021, 14:13
Власник сторінки
0
24
ЯК ОБРАТИ ТА ДЕ ПОСТАВИТИ ТЕЛЕВІЗОР ДЛЯ КУХНІ?

Дім — місце, де нам затишно і комфортно. А кухня – місце де ми проводимо багато час. Телевізор на кухні допоможе насолоджуватись фільмами, передачами та музикою, тож як обрати та де поставити телевізор на кухні, читайте нижче.

По-перше, перед тим як купувати телевізор, ви маєте укомплектувати кухню усім необхідним. Є чимало технічних та дизайнерських рекомендацій, до яких варто дослухатись для втілення оптимальних рішень. Це допоможе визначитись, де буде місце нового телевізора. І це буде не складно, такі телевізори компактні, їх можна повісити на стіну, поставити на холодильник або шафку. Єдина суттєва рекомендація – ставити або вішати телевізор потрібно не нижче 1,75 м і не вище 3 м над рівнем підлоги. 

По-друге, варто визначитися зі ще одним моментом: коли ви будете дивитися  телевізор частіше – під час приготування їжі або за обідом. Від цього залежить і висота розташування, і місце. Звісно, краще під час обіду тільки їсти, а під час чаювання — спілкуватися з рідними, а не відволікатися на кіно. Однак, якщо ваша сімейна традиція — дивитися фільм всією родиною, то оптимальним рішенням стане телевізор навпроти обіднього столу. Або ж – якщо ви головний шеф в домі, і полюбляєте переглядати телевізор під час приготування їжі, розміщуйте пристрій в полі зорі робочої зони кухні.

 

Є телевізори, які підійдуть під будь-який дизайн та площу кухні. Наприклад, Gazer TV з діагоналлю 24 або 32 дюйми. Він легко поміститься у кухню різних розмірів. З такою технікою можна влаштовувати кіноперегляди прямо під час вечері завдяки якісній та яскравій картинці. У цьому телевізорі є усі функції смарт-ТВ — перегляд рецептів на екрані, фітнес-додатки, а також підбірки улюблених фільмів, ток-шоу, новин та багато іншого. Також, можете дивитися передачі на усіх популярних платформах: App Store, YouTube, IPTV і управляти цим всім зі смартфону. 

І, звісно, головне — не місце, де стоятиме або висітиме телевізор, а атмосфера затишку вдома! А технології стануть ідеальним доповненням до теплого домашнього комфорту. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.