У Києві відбудеться головна ММА-подія року – Міжнародний турнір WWFC 13

18 грудня 2018, 11:47
Власник сторінки
0
31
У Києві відбудеться головна ММА-подія року – Міжнародний турнір WWFC 13
WWFC 13

15 грудня в київському Палаці Спорту відбудеться міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств всесвітньої ліги World Warriors Fighting Championship – WWFC 13.

У масштабному поєдинку зійдуться бійці з України, Франції, Польщі, Бразилії, Австрії, Швейцарії, Азербайджану, Молдови та Білорусі. Головною подією вечора стане перший захист чемпіонського поясу Романа Долідзе. 30-річний уродженець Грузії на турнірі проведе поєдинок проти поляка Михайла Пастернака (13-3).

У послужному списку Михайла Пастернака непоганий особистий рекорд: 13 перемог у 16 поєдинках. Поляк останній раз виходив у гексагон у березні 2018 року на турнірі Krwawy Sport 1 в Саутгемптоні (Англія), в якому переміг співвітчизника Іренеуша Чолева.

За свою професійну кар'єру Роман Долідзе (5-0) не має жодної поразки – 5 поєдинків він завершив достроково, переважно в першому раунді. У червні 2018 року він завоював титул Чемпіона світу в напівважкій вазі за версією WWFC, нокаутувавши у другому раунді турніру WWFC 11 бразильця Едера де Соузу (15-6).

«Завжди з повагою ставлюся до опонентів. Михайло Пастернак володіє навичками, як боротьби, так і ударної техніки. До того ж, у нього хороші антропометричні дані, – прокоментував майбутній поєдинок Роман Долідзе. – Готовий до всього, що мені може запропонувати Пастернак. Думаю, бій не триватиме всю дистанцію».

«Ми привезли бійців ТОП-рівня з усього світу, які влаштують «шоу». Уболівальникам варто очікувати видовищних поєдинків!» – поділився очікуваннями від турніру WWFC 13 президент ліги Володимир Тесля.

Всього в рамках професійного турніру відбудеться 9 поєдинків. Початок змагань заплановано на 18:00, трансляція в ефірі НТН о 22:30.

Файткард турніру представлений наступними бійцівськими парами:
• Едуард Лазаревич (2-0, Білорусь) vs. Рабіль Сабірлі (3-3, Дніпро, Україна): три раунди по 5 хвилин у вазі до 66 кг
• Олександру Інсуратсель (6-2; Молдова) vs. Алі Хусейнов (6-1; Миколаїв, Україна): три раунди по 5 хвилин у вазі до 66 кг
• Морган Шарріер (13-6; Франція) vs. Марко Ковачевич (9-2; Швейцарія): три раунди по 5 хвилин у вазі до 61 кг
• Моктар Бенкасі (16-7; Франція) vs. Руслан Хажмурзаев (3-0; Київ, Україна): три раунди по 5 хвилин у вазі до 63 кг
• Маркос Родрігес (29-13; Бразилія) vs. Магомед Ознієв (7-0; Австрія): три раунди по 5 хвилин у вазі до 66 кг

Титульний бій
• Михайло Пастернак (13-3; Польща) vs. Роман Долідзе (5-0; Україна / Грузія): бій за титул чемпіона світу за версією WWFC у вазі до 93 кг 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: MMA
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.