В Нових Петрівцях пройде Перший турнір з Унібою серед силовиків

06 вересня 2016, 15:31
Власник сторінки
Журналист, автор проекта "Живая Эзотерика"
0
99
В Нових Петрівцях пройде Перший турнір з Унібою серед силовиків

Олександр Кондрашов анонсував Перший відкритий Всеукраїнський турнір з універсального бою серед військовослужбовців та силових структур України


Дев’ятого вересня у смт Нові Пітрівці Київської області відбудеться відкриття Першого відкритого Всеукраїнського турніру с універсального бою серед військовослужбовців та силових структур України.

Змагання, що стануть для України традиційними, започаткували Голова ради Політичної партії місцевого самоврядування, Президент Української спортивної федерації «Універсальний бій» Олександр Кондрашов та Командувач Національної гвардії України генерал-лейтенант Юрій Аллеров.

Турнір пройде на території навчального центру Нацгвардії у смт Нові Петрівці Київської області. Честь своїх підрозділів відстоюватимуть представники Прикордонної служби, Служби безпеки, Збройних сил, Міністерства внутрішніх справ, Державної служби охорони, Пенітенціарної служби та Антикорупційного бюро України. Крім того, участь в турнірі братимуть представники поліції європейських держав.

Універсальний бій є видом єдиноборства, що складається з двох частин. Перша – подолання смуги перешкод, метання ножа та стрільба з пневматичної зброї ( цього разу спортсмени стрілятимуть з штатної вогнепальної зброї). Друга частина – безпосередньо бій на рингу. У класичному універсальному бою застосовуються ударна техніка і кидки, у легкому – тільки кидкова техніка.

Учасників турніру привітали Олександр Кондрашов та Юрій Аллеров.

«Універсальний бій – це вид спортивного двоборства, в якому загартовуються сила, швидкість, витривалість, сміливість, рішучість, а найголовніше- впевненість у своїх силах», - наголосив Командувач Національної гвардії України.

«Уперше в Україні відбудуться змагання, участь в яких візьмуть виключно ті, кому належить берегти спокій та честь держави… Дай вам Боже сили й мужності у вашій почесній справі і нехай у змаганнях переможе найкращий!» - сказав Голова ради ПАРМС, Президент Української спортивної федерації «Універсальний бій».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: СБУ,турнир,Збройні Сили України,Антикоррупционное Бюро Украины,Национальная гвардия,Национальная полиция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.