Блискучий виступ збірної України на ЧЄ з бодібілдингу

02 червня 2014, 13:08
Власник сторінки
0
55

Нещодавно в Санта Сусанні (Іспанія) відбувся чемпіонат Європи з бодібілдингу серед чоловіків, жінок, юніорів та майстрів.

Нещодавно в Санта Сусанні (Іспанія) відбувся чемпіонат Європи з бодібілдингу серед чоловіків, жінок, юніорів та майстрів. Спортсмени збірної України здобули на турнірі 12 медалей (8 з яких – золоті), отримали дві абсолютні перемоги в бодіфітнесі та  фітнес-бікіні, а наша жіноча збірна посіла перше загальнокомандне місце!

Золоті нагороди чемпіонату Європи отримали: Роман Ющенко (бодібілдинг, категорія 70 кг), Артур Ковальов (бодібілдинг, категорія +100 кг), Федір Хашалов (фітнес, абсолютна категорія), Сергій Гордєєв (юніори, фітнес, абсолютна категорія), Ольга Черноус (вуменс фізік, категорія +163 см), Альона Чумакова (бодіфітнес, категорія до 168 см), Ольга Вязметинова (фітнес-бікіні, категорія до 169 кг) та Алла Семенова (фітнес бікіні, категорія до 172 см).

Срібну медаль здобув Назар Хархун (розділ фітнес-бікіні, абсолютна категорія).

Бронзові нагороди у Олега Какоріна (класичний бодібілдинг, категорія до 180 см), Ольги Демчук (фітнес, категорія +163 см) та Олени Гусєвої (бодіфітнес, категорія +168 см).

І, нарешті, абсолютними переможницями чемпіонату Європи стали Альона Чумакова та Алла Семенова у, відповідно, бодіфітнесі та фітнес-бікіні. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
ТЕГИ: бодибилдинг,Чемпионат по бодибилдингу
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.