34 нагороди вибороли наші спортсмени на ЧЄ з армспорту

02 червня 2014, 13:01
Власник сторінки
0
24

В Баку (Азербайджан) завершився чемпіонат Європи з армспорту серед юнаків, юніорів та дорослих. Спортсмени збірної України були представлені у всіх вікових категоріях і у кожній з них показали хороший результат.

Так, українські юнаки здобули 1 золоту, 4 срібних та 5 бронзових нагород і посіли 3 загальнокомандне місце. У змаганнях на ліву руку нагороди отримали: Юрій Юнчук (бронза, вагова категорія 60 кг), Роман Мантика (срібло, в.к. 70 кг), Богдан Різниченко (срібло, в.к. 75 кг), Марина Шуліка (бронза, в.к. 55 кг), Юлія Каласинікова (бронза, 65 кг). Результати боротьби на праву руку такі: Роман Мантика (золото), Михайло Ларін (бронза, в.к. 80 кг), Марина Шуліка (бронза), Юлія Каласинікова (срібло).

Юніорська збірна показала трохи гірший результат за кількістю нагород, але це значною мірою компенсується їх якістю – 5 золотих, 2 срібних та 1 бронзова і також третє загальнокомандне місце. Отож, чемпіонами Європи стали: Андрій Сизонець (в.к. 65 кг), Ленур Катаєв (в.к. 70 кг), Ігор Пасєка (в.к. 90 кг), Анастасія Гончаренко (в.к. 50 кг) – в змаганнях на ліву руку. Щодо боротьби правою рукою, то тут Анастасія Гончаренко також здобула золото, а Ігор Пасєка та  Андрій Сизонець піднялися на другу сходинку п’єдесталу. Бронзова нагорода цієї категорії у Ксенії Безуглої (в.к. 65 кг).

Що ж стосується виступу дорослої збірної, то тут у нас, традиційно, хороший результат – 7 золотих, 3 срібних, 6 бронзових медалей і друге місце серед усіх збірних, що приїхали змагатись на континентальну першість.   

Так, Дмитро Безкоровайний (в.к. 55 кг) та Сергій Токарєв (в.к. 110 кг) здобули золото «на обидві руки». Вікторія Ілюшина (в.к. 55 кг) і Олег Жох (в.к. 80 кг)  перемогли в змаганнях на ліву руку, а Євген Прудник (в.к. 85 кг) – на праву.

Срібними призерами стали: Олександр Баландін (в.к. 60 кг, ліва рука), Роман Агаєв (в.к.55 кг, права рука), Катерина Руднєва (в.к.70 кг, права рука)

Бронзові нагороди вибороли: Роман Агаєв, Ігор Пасєка, Аліна Голубєва (в.к. 65 кг), Ірина Рожещенко (в.к.80 кг) на ліву руку, Роман Громов (в.к. 75 кг) та Оксана Дяченко (в.к. 80 кг), на праву. 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости спорта
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.