Академія наук Буковини проведе перший спіритичний сеанс в умовах карантину

17 квітня 2020, 15:52
Власник сторінки
0
73
Академія наук Буковини проведе перший спіритичний сеанс в умовах карантину
Засідання кафедри спіритології ЧНУ

Коронавірус не зупинить буковинських вчених

Академія наук Буковини  проведе спіритичний сеанс зв'язку з нобелівськими лауреатами
Академія наук Буковини  проведе перший закритий  спіритичний сеанс зв'язку з померлими нобелівськими лауреатами, передає Радіо 15 Буковина. Захід, ініційований чернівецькими вченими, покликаний підвищити рівень науки в регіоні в період карантину.

За сценарієм, під час заходу найкращі академіки Буковини і Бессарабії разом з місцевими мольфарами  запитають у нобелівських лауреатів, чого саме не вистачає буковинській  науці для подолання коронавірусу COVID-19. У зустрічі візьмуть участь кращі мольфари, настоятель УПЦ І ПЦУ,  екстрасенси карпатського регіону, які розшифрують знаки з минулого від світочів науки.

«Ми кілька років готували цей захід і розраховуємо на серйозні результати. Прийде час, коли випускники ЧНУ ім.Федьковича теж стануть нобелівськими лауреатами!", - запевнив президент Академії наук Чернівців Сидір Бобул.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: Буковина,Буковина (Черновцы)
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.