Неймовірне будівництво на Васильківщині.

29 червня 2018, 23:44
Власник сторінки
0
90
Неймовірне будівництво на Васильківщині.

Незабаром відкриття нового Інклюзивно - Ресурсний Центр Васильківщини, на базі Путрівський НВК, прагнемо створити один із найкращих ІРЦ в області.

ІРЦ #Розвиток_Васильківщини Незабаром відкриття нового Інклюзивно - Ресурсний Центр Васильківщини, на базі Путрівський НВК, прагнемо створити один із найкращих ІРЦ в області. Провели нараду з керівником ІРЦ, відділом освіти та Олександр Кохан, власником ТМ «Розумники». В ході наради обговорювали технічну та мультимедійну потребу майбутнього центру. Новітні технології допоможуть педагогам-реабілітологам проводити заняття, для дітей з особливими освітніми потребами, на вищому рівні. Наше завдання-створити сучасний освітній простір, розкрити потенціал і таланти особливих дітей. Irina Gorbacheva Boris Varga Олександр Кохан Юлія Марчук Юлія Любченко Леся Битько #Команда_Порошенка #Владислав_Одинець #реформидлялюдей
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: Васильков,Васильків,районные советы,одинец,владислав одинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.