Діти вирушили на відпочинок.

01 липня 2018, 17:59
Власник сторінки
0
7063
Діти вирушили на відпочинок.

На відпочинок до Одеської області в смт Сергіївка поїхали відпочити 92 дітей. Це лише перший заїзд, а загалом плануємо відправити на оздоровлення 220 статусних дітей Васильківського району.

ДІТИ ВИРУШИЛИ НА ВІДПОЧИНОК ДО МОРЯ. #Розвиток_Васильківщини На відпочинок до Одеської області в смт Сергіївка поїхали відпочити 92 дітей. Це лише перший заїзд, а загалом плануємо відправити на оздоровлення 220 статусних дітей Васильківського району. Дітлахи відновлюватимуть сили та набиратимуться нових вражень на відпочинку впродовж 14 днів - з 29 червня до 12 липня 2018 року. На них чекають активні розваги, змагання, інтелектуальні ігри, екскурсії, тепле море та турбота з боку адмінстрації табору, та п'ятиразове харчування. Бажаю їм гарно провести час та знайти нових друзів! -------------------------------------------------------------------------- Перелік категорій дітей, яких буде першочергово оздоровлено: 1. Діти сироти та діти позбавлені батьківського піклування. 2. Діти, які мають статус членів сім'ї загиблого з числа учасників АТО. 3. Діти осіб з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників АТО. 4.Діти учасників бойових дій, з числа учасників АТО , які є внутрішньо переміщеними особами. 5. Діти багатодітних родин з числа учасників АТО. 6. Діти багатодітних родин які мають 5 і більше дітей. 7. Діти членів сім'ї, які мають статус учасників АТО та інших категорій дітей Васильківського району соціально-незахищених категорій. #Команда_Порошенка #Владислав_Одинець #реформидлялюдей
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Васильков,Васильків,районна рада,одинец,владислав одинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.