В селищі Калинівка з’явиться сучасний ЦНАП та РАЦС

01 липня 2018, 17:49
Власник сторінки
0
9732
В селищі Калинівка з’явиться сучасний ЦНАП та РАЦС

Перевірив хід виконання будівельних робіт в приміщенні колишнього АТС, яке вже довгий період часу знаходиться в критичному стані по вул. Центральній в смт Калинівка.

В селищі Калинівка з’явиться сучасний ЦНАП та РАЦС. #Розвиток_Васильківщини Перевірив хід виконання будівельних робіт в приміщенні колишнього АТС, яке вже довгий період часу знаходиться в критичному стані по вул. Центральній в смт Калинівка. Даний об’єкт було, за моїм поданням, як депутатом Київської обласної ради було включено в Програму будівництва, реконструкції та ремонту об'єктів інфраструктури Київської області. Тут ми плануємо розмістити: - РАЦС європейського зразку, де громадяни зможуть реєструвати свій шлюб швидко, без черг, зайвої бюрократії і в святковій обстановці в яскравій залі для урочистої церемонії , з фото зоною. - ЦНАП, де мешканці зможуть отримати якісні адміністративні послуги в комфортних умовах. - нотаріальні послуги. Замовни робіт Департамент капітального будівництва КОДА. Роботи відбуваються на умовах співфінансування з обласного та селищного бюджетів. Калинівською селищною радою було профінансовано 20 відсотків всіх робіт. Наша мета – зробити життя людей кращим. #Команда_Порошенка #Владислав_Одинець #реформидлялюдей
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: Васильков,Васильків,районна рада,одинец,владислав одинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.