ПУТРІВСЬКИЙ НВК

29 червня 2018, 23:32
Власник сторінки
0
40
ПУТРІВСЬКИЙ НВК

У цьому році спільними зусиллями з сільською радою, на умовах співфінансування, робимо благоустрій території з облаштуванням дитячих майданчиків та відкриваємо ІНКЛЮЗИВНО – РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР.

ПУТРІВСЬКИЙ НВК #Розвиток_Васильківщини Путрівський НВК – один із ОПОРНИХ навчальних закладів Васильківського району. У цьому році спільними зусиллями з сільською радою, на умовах співфінансування, робимо благоустрій території з облаштуванням дитячих майданчиків та відкриваємо ІНКЛЮЗИВНО – РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР. Під час зустрічі з вчителями у Путрівському НВК було презентовано нову концепцію облаштування вчительських кімнат. Це будуть сучасні, зручні, світлі та комфортні кімнати. Всі вчителі мали можливість внести свої пропозиції, які будуть враховані при реалізації цього проекту. У приміщенні, де буде розміщено ІРЦ , завершуються ремонтні роботи. ІРЦ буде одним із найкращих у Київській області, сучасним та найбільш технологічно наповненим, максимально зручним для дітей та батьків. Путрівський НВК #Команда_Порошенка #Владислав_Одинець #реформи_для_людей
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: район,Васильков,Васильків,районна рада,одинец,владислав одинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.