Новий освітній простір.

27 червня 2018, 22:21
Власник сторінки
0
32

Зі слів Голови Районної Державної адміністрації ( Одинець Владислава Івановича ) : - В 2018 році, плануємо втілення принципів Новий Освітній Простір в 10- ти учбових закладах Васильківщини.

В 2018 році, плануємо втілення принципів Новий Освітній Простір в 10- ти учбових закладах Васильківщини. Гребінківська гімназія - один з таких, навчальний закладів. Маємо на меті створити яскраве та креативне внутрішне за зовнішнє оздоблення гімназії, наповнити найсучаснішим навчальним обладнанням: - відкрити сучасний, лінгафонний кабінет; - кабінети для гурткової роботи по розвитку дитячо-юнацької творчості. Плануємо створити навчальний заклад, який стане одним з найкращих у Васильківському районі та Київській області. Сьогодні, перевірив черговий етап, виконання ремонтних робіт, Гребінківська Гімназія. Відкриття якої, плануємо 22 червня 2018 року, приурочивши до завершення навчального року. З цього питання, наприкінці минулого тижня, було проведено нараду і обговорено актуальні питання, щодо ведення ремонтних робіт, з директором закладу Роман Засуха, Гребінківською селищною головою Наталія Збаращенко, та представником компанії, виконавцем робіт. Наша мета, створити якісні умови навчання, та зацікавити дітей до творчого розвитку особистості. Lev Partskhaladze #НОП #Команда_Порошенка #Владислав_Одинець #Розвиток_Васильківщини_школи #реформи_для_людей
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
ТЕГИ: Васильков,Васильків,районна рада,одинец,владислав одинець
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.