ЛЮДИНА І ВСЕСВІТ Від автора

25 січня 2018, 11:59
Власник сторінки
Духовний Учитель
0
295

Розумним на замітку

Висловлюю особливу вдячність своєму

Вищому космічному наставнику Аллану, який

своїми порадами наполегливо допомагав мені

 під час написання  цієї  книги.

Олег Духовний

 

 

„Що може бути більш безглуздим та

                                                     непристойним, ніж зарозуміла думка,

                                                                     наче одна земна людина володіє

душею і розумом, і що крім неї

                                                        у Всесвіті не існує нічого подібного

                                                         або що ті речі, які вона ледве може

                                                       осягнути при крайньому напруженні

                                                    свого розуму, рухаються і керуються

                                                               без будь-якого розуму взагалі?”

                                                                        Туллій. „Про закони”

 

 

Від автора

 

Шановні добродії!

Ця книги має на меті познайомити читачів з основами світобудови та дванадцятьма основними Моральними Законами Всесвіту, які беруть свої витоки з найдревніших релігій світу: буддизму, іудаїзму, християнства тощо. А ще, допомогти правильно усвідомити сенс власного життя та вказати шлях до Істини. Сучасна людина настільки звиклась з матеріальним середовищем, що втратила всяку цікавість до свого майбутнього життя після смерті. Але ми вступили в третє тисячоліття від Різдва Христового, і люди, нарешті, повинні усвідомити своє істинне призначення на планеті Земля та в неосяжному Всесвіті. Це потрібно для підтримання загального порядку, добробуту і миру в існуючому світі.

            Жива і нежива природа існує за чіткими законами, встановленими Вищим Розумом, які не терплять найменшого порушення космічної рівноваги. Недотримання цих законів призводить до різноманітних кармічних наслідків, які переслідують не лише окремих людей, але й цілі міста, країни, континенти і навіть усю Землю. Творець бачить і знає все про кожного з нас. Від Його всюди сутності ніхто не здатен заховатися в матеріальному світі ні за кам`яними мурами, ні за високими чинами, ні за солодкою брехнею. Кожному, як написано у Святому Письмі, воздасться за його вчинками як у теперішньому, так і в майбутньому житті.

            Звичайно, я добре розумію, що звертатися з проповіддю духовного прозріння до людей, які в переважній більшості наскрізь просякнуті лжетеоріями матеріалізму і атеїзму, справа не проста. І зрозуміти їм, що все, що створено людиною - скороминуще, як і саме людське життя, дуже важко. Однак, не дивлячись на це, вірять вони тому чи ні - вічним є лише те, що створено Богом. Бог - це той наріжний камінь, який закладено в фундамент Всесвіту.

            Сучасній людині потрібно знати не скільки воєн і в які періоди відбулися вони в офіційній історії людства, не хто виграв на футбольному полі - „Динамо” чи „Манчестер” - тому що все це несуттєве, а хто така людина, звідки вона прийшла, куди йде і в чому полягає сенс людського життя?

            В цій книзі читач знайде підсумковий виклад духовних знань,  які так потрібні людині і яких вона не отримує в жодному навчальному закладі - від школи до університету. В пошуках Істини душа блукає від однієї матеріалістичної теорії до іншої, не знаходячи внутрішнього самозаспокоєння та душевної гармонії. Недаремно серед людей існує вислів: „Скільки умів, стільки й теорій”. Перебуваючи в полоні матеріальної природи, людський розум постійно знаходиться в тенетах матеріалістичних ілюзій, які щільною пеленою відгороджують нас від Духовного світу, в якому вічно панують мир, злагода і благополуччя.

            Лише володіючи істинними знаннями про існування Всесвіту, про Бога, про людину, про наслідки кармінної діяльності, душа може вирватись за межі матеріальної пітьми, безкінечного коловороту народжень, хвороб, старості і смерті. Лише дотримуючись Моральних Законів, ми можемо знайти справжній спокій і душевну гармонію.

            Моє єдине бажання - познайомити читачів з основами Вищих знань та надихнути до свідомої віри в Бога, яка є для кожного з нас єдиним спасінням у цьому земному житті. Адже віра в Бога-Творця – це вища досконалість життя.

            На жаль, сучасні філософи нерідко використовують Святе Письмо лише як зручну ілюстрацію до своїх демонічних вчень і збивають людей з правильного розуміння простих принципів життя. Одним з таких принципів є вічне служіння своєму Творцю, тому що коли людина не служить Богу, вона буде служити князю пітьми або власному егоїзму і буде вічно рухатися по колу народження та смерті. Ці знання складають велику науку, і кожна людина повинна оволодіти нею для власної ж користі.

           Як правило люди помилково думають, що збільшення матеріального комфорту зробить їх щасливими. Вони не знають наскільки сильна матеріальна або зовнішня енергія, яка обплутує їх невблаганними законами матеріальної природи. Зачарована матеріальною ілюзією, людина намагається бути щасливою, віддаючись надмірним чуттєвим насолодам. Але так вона ніколи не пізнає щастя. Замість того, щоб намагатися задовольнити свої надмірні матеріальні  потреби, їй слід уважніше прислухатися до тихого голосу власної совісті. Господь бажає цього і вимагає від кожного з нас. І слід  добре усвідомити цей центральний момент.

Сподіваюся, що ця книга принесе всім, хто її прочитає, велике благо, і якщо навіть одна людина стане кращою та добрішою, я буду вважати, що моя справа вдалася.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.