Як відрізнити людину, спокушену темними силами від неспокушеної?

19 січня 2018, 13:21
Власник сторінки
Духовний Учитель
0
232

Розумним на замітку

     Відрізнити неспокушену людину від спокушеної можна по її висловлюваннях та ділах. Той, хто знаходиться під впливом Божої благодаті пізнається від добрих справ. Така людина незлостива, негнівлива, цнотлива, милосердна, терпляча, стримана, нелукава, уважна, незаздрісна, смиренно мудра, людинолюбна, небалакуча, правдолюбна, доброзичлива, примирлива. Вона ніколи не ображає іншу людину, не ворогує, не наговорює, не ненавидить, не осуджує, не лестить, не пам’ятає зла, не сперечається та любить інших людей, які чинять добро. (На запитання Апостолів: «Хто наш ближній?», Ісус Христос дав однозначну відповідь: «Той, хто чинить милість». Тобто – добро). Сама робить добро і завжди радить іншим тільки добре, миротворствує, підкоряється Божим заповідям, утримується від зла, молиться, терпить без нарікань і завжди дякує Всевишньому Господу за всі блага, які щодня отримує від нього.

     Щодо спокушених людей, то всі вони носять у собі ворожі наміри і творять злі справи. Такі люди горді і зарозумілі, вони люблять хвалитися, бувають нахабними, зневажають інших, сердяться, ненавидять, брешуть, сперечаються, осуджують, ображають, лжесвідчать, заздрять, лестять, злопам`ятують, лицемірять, жаліються, відрікаються, зраджують, не вірять у Бога, висміюють  тощо.

     Таким чином, кожна людина пізнається зі своїх вчинків: добра пізнається від добрих справ, зла (спокушена) пізнається від злих справ.

     Неспокушеній людині потрібно знати, що коли вона зустрічається з людиною, яка спокушена бісами, тобто чинить гріх і беззаконня, то неспокушена  і слабохарактерна може заразитися від неї її внутрішнім гріховним змістом. Така людина може бути знаряддям сатани, через яку він ловить неспокушених у свої сіті. Бо останній не хоче, щоб ми підкорялися Божим настановам, а прагне через тонке навіювання інших одержимих бісами людей примусити нас, хоч і не явно і не завжди усвідомлено, підкорятися його злій волі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.