Відповідь на запитання: Чи може Бог створити духовно зрілих і досконалих людей?

10 грудня 2017, 10:24
Власник сторінки
Духовний Учитель
1
157

Розумним на замітку

     Над цим питанням земна людина замислюється відтоді, як почала розумно мислити. Чому досконалий Творець створив такі недосконалі людські душі?

     Справа у тому, що кожна людська душа формується за матеріальними законами тієї планети, на якій перебуває, а саме: від першоелементів (ефіру, повітря, води, вогню, землі) до каменя, від каменя до рослини, від рослини до тварини, від тварини до людини і від людини до безсмертного Духа. Саме такий еволюційний розвиток на Землі проходить кожна жива істота перш ніж перетворитися на іскру Божу або людську душу.

     Бог, на відміну від недосконалої земної людини не створює розумних роботів, а дає людській душі самостійну волю вибору: або розвиватися у напрямку добра, започаткованого у Святих Писаннях, або у напрямку зла, який людина обирає сама через власну зарозумілість, заздрість, жадібність та надмірну прив’язаність до матеріальних речей. Святі Писання для того і написані Божими обранцями - Пророками, щоб слугувати для кожної людини божественним напучуванням на шлях істини, або праведний шлях. І якщо людина в процесі свого розвитку обирає добро, вона стає безсмертною і назавжди полишає важку земну атмосферу та піднімається (возноситься) у вищі Духовні Світи. А якщо – обирає зло то надовго залишається у коловороті народжень і смертей та копошиться як той чорт у попелі. І цей коловорот продовжується до тих пір, поки грішна людська душа остаточно не деградує (бомжі, алкоголіки, наркомани, повії, душевно хворі, кілери, закоренілі злочинці, які ув’язнюються по декілька разів за час свого земного існування, розтлінники, ман`яки) і не буде скинута до пекельного середовища, тобто до повторення усього ланцюга перетворень тільки у зворотному напрямку, а саме: від людини до тварини, від тварини до рослини, від рослини до каменя, від каменя до першоелементів.

     Це і є коловорот життя або колесо Сансари. Щоб розірвати цей безглуздий коловорот людині постійно потрібно удосконалюватися і не лише фізично та розумово, але й духовно (морально).

     Бог не створює готових бісів і демонів, як не створює готових духовно зрілих та досконалих людей. Духовна зрілість та досконалість – це ключ до безсмертя. Бісами і демонами стають люди, які свідомо обирають шлях зла, тобто добровільно заради надмірних матеріальних насолод ставлять хрест на своєму спасінні. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости науки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.